Locatie

In de bossen bij Zeist, op minder dan 10 km van de stad Utrecht, is het heerlijk wonen. Hier vindt u Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk in het groen. Een heerlijk huis of kavel vol potentie: uw droomhuis vindt u hier. Want op Sterrenberg woont u altijd op uw manier.

Sterrenberg

Bosranden, Sterrenberglaan, Overtuin en De Hoven zijn de deelgebieden binnen de wijk Sterrenberg. Per deelgebied vindt u verschillende type woningen, variërend van vrijstaande bouwkavels tot herenhuizen en rijwoningen. Ruim de helft van de woningen is inmiddels opgeleverd en twee van de vier deelgebieden zijn gereed: De Hoven en Overtuin.

Voorzieningen

Voor een flinke wandeling of mooie fietstocht hoeft u vanaf Sterrenberg alleen maar uw voordeur uit te lopen. Gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug lonkt het groen. Maar ook voetballen, tennissen en zelfs skiën kan in deze wijk! De supermarkt ligt op nog geen 5 minuten fietsen en voor een lekker dagje shoppen bent u slechts 10 km verwijderd van het centrum van Utrecht. Ideaal toch?

Sport: 5 minuten lopen

Supermarkt: 5 minuten fietsen

Ziekenhuis: 10 minuten rijden

Basisscholen: 5 minuten rijden

Dierenvallei Abrona: 2 minuten lopen

Middelbare school: 7 minuten fietsen

A28: 3 minuten rijden

 Centrum Utrecht: 20 minuten rijden

Centrum Amersfoort: 20 minuten rijden

Centrum Zeist: 6 minuten rijden

 Utrechts Landschap

“Uitgestrekte bossen, paarse heidevelden, weidse polders met molens, vogelrijke uiterwaarden, oude kastelen en statige buitenplaatsen. De provincie Utrecht is mooi. ” – Utrechts Landschap

En dat is het ook! En op Sterrenberg geniet u er optimaal van. Hier vindt u de perfecte balans tussen rust en dynamiek. De rumoer van de stad is altijd op te zoeken, maar de rust en het groen waar Sterrenberg door omgeven wordt is onbetaalbaar. Woont u hier, dan ligt het bos bijna in uw achtertuin. Binnen tien minuten loopt u tussen de dennenbomen en ruikt u de heide in natuurgebied De Kozakkenput. Dus voor een wandeltocht door het groen trekt u gewoon de deur achter u dicht. Sjaal om. Telefoon op stil. Even helemaal niks.

Nieuws