Huurappartement

In Sterrenberg worden twee appartementencomplexen gebouwd welke uitkijken over de bosrijke omgeving die zo kenmerkend is voor deze groene wijk. Alle appartementen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair en vloerverwarming.

Ook worden de wanden afgewerkt en wordt de woning opgeleverd met een mooie PVC-vloer.

De oplevering van de 44 huurappartementen is eind mei gepland. Nog deze zomer genieten vanaf uw balkon van de mooie groene omgeving? dat kan in Sterrenberg!  

Huren op Sterrenberg

De huurappartementen liggen in een oase van rust en ruimte. Hoewel Sterrenberg om de hoek ligt van bruisende steden, vermaakt u zich ook hier uitstekend. De bosrijke omgeving is bij uitstek geschikt voor een heerlijk rondje joggen of een gezellige barbecue met vrienden. Even opladen en genieten van een groen leven vlakbij de stad!

Geïnteresseerd?

De oplevering van de appartementen staat eind mei gepland en dat betekent dat de appartementen nu te huur zijn. Bent u geïnteresseerd in een woning op Sterrenberg? Schrijf u dan nu in, of neem contact op met de makelaar en wie weet woont u binnenkort in een van de prachtige appartementen!

Nieuws