Contact

Evert-Jan van de Haar

Belangstelling?

Herenhuizen

De geliefde woonstijl van herenhuizen vindt u in Bosranden. Het karakter van vroeger, maar dan met de gemakken van nieuwbouw. Ruime woningen met 126m² woonoppervlak en flinke tuinen met ligging op het noordoosten.

Volop mogelijkheden

Een plek waar u ruimte hebt om tot rust te komen na een hectische dag. Waar u heerlijk met uw kinderen kunt samenzijn. Dat kan in een herenhuis in Bosranden. Een heerlijk huis met zeer veel mogelijkheden. De lichte woonkamer kijkt uit op het groen in uw tuin. Met een uitbouw kunt u het herenhuis naar uw eigen smaak uitbouwen. Openslaande deuren of een dakkapel: het kan allemaal!

Alle ruimte

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer, waarbij al het sanitair van Villeroy & Boch is. Ook de vloerverwarming zal u bevallen. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping die ruim genoeg is voor een vierde slaapkamer. Zoveel mogelijkheden en dat met het bos in uw voortuin! Parkeren doet u uiteraard voor uw huis. Wilt u lekker wandelen of hardlopen? U loopt zo vanuit uw voordeur in het mooie bos van Sterrenberg!

EnergieNotaNul

In Bosranden is het mogelijk om te wonen met EnergieNotaNul. Daarmee kiest u voor een woning die bijna net zoveel energie opwekt als gebruikt, met meer comfort en veel lagere maandlasten. Een woning die in de basis al voorzien is van vloerverwarming, drielaags glas, nog betere isolatie en met de huidige stand der techniek. EnergieNotaNul is standaard bij de bouwnummers 34 tot en met 38.

Onze wooncoach Evert-Jan van de Haar vertelt u graag meer over dit duurzame woonconcept.