Contact

Evert-Jan van de Haar

Belangstelling?

Bouwen en wonen in vrijheid

Op nog geen 15 minuten rijden vanaf hartje Utrecht rijdt u Sterrenberg binnen. Een oase aan groen en ruimte in vergelijking tot de gezellige, drukke binnenstad. De entreelaan van de wijk is misschien wel het mooiste stukje Sterrenberg. En juist hier is het mogelijk uw droomhuis te realiseren op één van de bouwkavels.

De Sterrenberglaan: vrije kavels aan het bos
Waar de andere deelgebieden bestaan uit herenhuizen, tweekappers, vrijstaande woningen en gezinswoningen is het in deelgebied Sterrenberglaan geheel aan u. Hier bouwt u het huis van uw dromen op een ruime kavel (645-680m²), vanaf € 425.000,- VON. Die gewilde inloopkast, op warme zomeravonden genieten van de tuin of lekker lang diner in de woonkeuken. Hier vindt u de ruimte om uw ideeën tot leven te brengen.

De Sterrenberglaan ligt aan de rand van de wijk. En daar komt een erg fijn pluspunt bij kijken als het gaat om lekker wonen. Uw achtertuin grenst namelijk aan de bosrand. Dat is nog eens genieten van groen en privacy!

Door u ontworpen: wonen op een riante kavel
Aan de Sterrenberglaan vindt u strakke en moderne villa's, afgewisseld met charmante klassieke landhuizen. U woont hier altijd op uw manier, want bouwen aan de Sterrenberglaan betekent bouwen met tal van mogelijkheden. Onze kavelcoach Evert-Jan van de Haar vertelt u hier graag meer over.

Denkt u al een stapje verder en wilt u graag met een aannemer in gesprek? Met SelektHuis als onze partner zit dat wel goed. Een vrijblijvend gesprek is bij hen altijd mogelijk. En heeft u zelf een aannemer op het oog? Ook geen probleem. U kiest zelf met wie u straks wellicht uw droomhuis gaat realiseren en uw plannen bespreekt.

Bewuste keuzes
Niet alleen is Sterrenberg verrassend groen gelegen, ook in de bouw maken we graag groene keuzes. Ook wanneer u zelf uw woning bouwt op Sterrenberg is het mogelijk om te kiezen voor deze voordelen.

Nieuwsgierig geworden naar het bouwen en wonen aan de Sterrenberglaan? Kom gerust langs. U bent van harte welkom! Doe een rondje Sterrenberg (er zijn fietsen te leen in het Verkoop- en Informatiecentrum) en ervaar zelf of wonen op Sterrenberg iets voor u kan zijn. Uw vragen voorleggen bij onze kavelcoach Evert-Jan van de Haar is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail gerust voor een afspraak of loop spontaan even binnen bij het Verkoop- en Informatiecentrum.

Meld u aan voor de nieuwsbrief,
of bel met onze kavelcoach Evert-Jan van de Haar.
Telefoonnummer: 0346-353 734 of 06-110 08 986.

 

Woningselector

Bouwkavels Sterrenberglaan

Bouwnummer Woningtype Kavelopp. Prijs vanaf Status
Maanlaan 5 Bouwkavel 1.035 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 7 Bouwkavel 910 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 9 Bouwkavel 690 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 11 Bouwkavel 725 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 13 Bouwkavel 724 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 19 Bouwkavel 645 m² € 425.000,- Beschikbaar
Sterrenberglaan 21 Bouwkavel 715 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 23 Bouwkavel 707 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 25 Bouwkavel 706 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 29 Bouwkavel 687 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 31 Bouwkavel 688 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 33 Bouwkavel 693 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 79 Bouwkavel 697 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 81 Bouwkavel 717 m² Prijs onbekend Verkocht
Sterrenberglaan 83 Bouwkavel 734 m² Prijs onbekend Verkocht