Open Dag Bouwkavels Sterrenberglaan: Duurzaamheid

17-08-2015

Ontdek wonen aan de Sterrenberglaan, kom naar de Open Dag op donderdag 27 augustus!

De Sterrenberglaan is de entreelaan tussen alle deelgebieden van Sterrenberg met unieke bouwkavels van ca. 700m2. Hier bouwt u uw eigen droomhuis op een van de mooiste plekjes van Sterrenberg. Bouwkavels vanaf € 385.000 v.o.n.

Open Dag Sterrenberglaan: Duurzaamheid
Donderdag 27 augustus is er weer een Open Dag in het Verkoop- en Informatiecentrum van Sterrenberg. Deze keer staat alles in het teken van duurzaamheid. Wilt u 0-op-de-meter, zonnepanelen en andere energiezuinige of besparende mogelijkheden? Wij inspireren u graag met duurzame bouwmogelijkheden. Onze partner SelektHuis is aanwezig voor informatie en persoonlijk advies.

Onze partner in bouwen: SelektHuis
SelektHuis staat voor traditionele bouw met een ‘open mind’ voor de toekomst, zoals just-in-time leveringen op de bouwplaats en de zorg voor het milieu, duurzaamheid en energiezuinig wonen. SelektHuis is niet alleen architect en aannemer, maar neemt ook de papierwinkel van vergunning tot de oplevering op zich. Daarbij krijgt u een vast contactpersoon, zodat alles volledig inzichtelijk en transparant is.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het ontwerp en de bouw van uw villa zelf te coördineren. In dat geval koopt u een bouwkavel en u kunt aan de slag!

Waar en wanneer
Donderdag 27 augustus van 16.00 tot 18.00u 
Verkoop- en Informatiecentrum Sterrenberg:
Sterrenberglaan 17, Huis ter Heide

We horen graag of u erbij bent! Ook als u zich niet aanmeld voor de Open Dag is dat geen probleem. Kom gerust vrijblijvend langs op 27 augustus tussen 16.00 en 18.00u. Schikt deze dag u niet en komt u liever op een ander moment bij ons langs? Neem dan contact met ons op.

De volgende Open Dag staat gepland op 24 september.

Terug naar overzicht