Opnieuw snelle verkoop EnergieNotaNul woningen De Hoven

28-04-2015

Begin maart is er gestart met de verkoop van de laatste 18 gezinswoningen in De Hoven. Nog geen twee maanden later zijn alle woningen succesvol verkocht. De bouwvoorbereiding is inmiddels gestart.

De succesvolle verkoop van het project De Hoven kan worden toegeschreven aan een combinatie van de ligging van Sterrenberg midden in het groen en dicht bij voorzieningen, de aansprekende architectuur van de woningen en een scherpe prijsstelling. Verkoopmanager Evert-Jan van de Haar: “Met de mogelijkheid van EnergieNotaNul bieden wij onze klanten een unieke kans om te kiezen voor nieuwbouw, duurzaamheid èn maandelijks te genieten van lage woonlasten”.

EnergieNotaNul
Vijf woningen worden standaard gebouwd volgens het EnergieNotaNul principe en kopers van de overige woningen hebben de mogelijkheid om hier voor te kiezen. Meer dan 50% van de kopers van de 18 gezinswoningen in De Hoven heeft hier inmiddels voor gekozen. Duurzaamheid is zeer in trek in de wijk Sterrenberg. Inmiddels zijn er al meer dan 40 woningen gebouwd volgens het EnergieNotaNul concept en blijft de vraag naar duurzame woningen onverminderd groot.

Terug naar overzicht