Contact

Evert-Jan van de Haar

Belangstelling?

Wonen op Sterrenberg

Perfect gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, in Huis ter Heide, ligt Sterrenberg. Een karaktervol gebied, waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt.

Op Sterrenberg worden in totaal 400 marktwoningen gerealiseerd, waarvan op dit moment ruim de helft reeds is gebouwd of in aanbouw is. Het woningaanbod is divers: van eengezinswoningen tot vrije bouwkavels en van appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen. Een deel van de woningen wordt in de sociale sector als koop- en huurwoning aangeboden. Door de centrale ligging (Zeist, Utrecht en Amersfoort liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.

Bijzonder wonen

Wonen op Sterrenberg is wonen in een dynamische omgeving waar een nieuwsgierige blik of onverwachte ontmoeting dagelijks voor bijzondere momenten zorgen. Sterrenberg kijkt vooruit en maakt het mogelijk te wonen zonder energielasten. U vindt hier de eerste EnergieNotaNul woningen.

Op Sterrenberg kunt u wonen op uw manier. Zo kunnen de kinderen lekker ravotten in de natuur en kunt u genieten van avonden vol gezelligheid, Sterrenberg biedt het voor iedereen en betekent wonen op één van de mooiste plekjes van Nederland ten oosten van Utrecht.

Alles dichtbij

Alles wat u nodig heeft is vanaf Sterrenberg nooit ver weg. En wilt u een keer een dagje weg? Dan ligt de A28 om de hoek en bent u binnen een paar minuten in Utrecht, Zeist of Amersfoort.

Op fietsafstand vanaf Sterrenberg vindt u:

  • (Basis)scholen op 5 minuten
  • Zwembad op 10 minuten
  • Sportschool op 8 minuten
  • Golfbaan op 4 minuten
  • Supermarkt op 4 minuten
  • Kinderopvang op 1 minuut
  • Station Den Dolder op 13 minuten