Ook huren?

Schrijf je hier in

Bent u benieuwd naar de huurvoorwaarden voor één van de huurappartementen op Sterrenberg? U bekijkt ze hier. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle verschillende appartementen, dus zowel voor De Ster als De Zon. 

Om te kunnen wonen in een appartement op Sterrenberg moet u voldoen aan de huurdersnorm welke is vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal vier maal de huurprijs. Ook worden de huurovereenkomsten gesloten voor een periode van minimaal één jaar.

De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via kredietcheck. Daarvoor moeten wij onderstaande gegevens kunnen inzien:

  • Kopie van legitimatie;
  • Werkgeversverklaring(en);
  • Recente loonstroken;
  • Verklaring huidige huiseigenaar/beheerder (indien kandidaat momenteel huurt);
  • Hypotheekhoudersverklaring (indien kandidaat een eigen woning heeft (gehad));
  • Kredietwaardigheid

De vanaf-prijs van de appartementen verschilt per complex. Zo huurt u een appartement in De Zon vanaf 875 euro exclusief servicekosten en een appartement in De Ster vanaf 1150 euro exclusief. De huur- en servicekosten dienen te worden voldaan via een automatische incasso. De eenmalige borg van de appartementen bedraagt minimaal één maal de maandhuur.

Bent u benieuwd naar de maandelijkse huurlasten? Doe dan een proefberekening met de huurlastencalculator! 

Wilt u een appartement huren in hartje Sterrenberg, middenin het groen maar staat u nog niet aangemeld? Doe dat dan snel!
 

Meer informatie

ACM Makelaardij BV
Oranjesingel 58, 6511 NX Nijmegen
T: 024-3820008
E: nieuwbouw@acmvgm.nl

 

Woningselector