Contact

Evert-Jan van de Haar

Belangstelling?

Bosranden

In het hart van de wijk ligt het deelgebied Bosranden. Gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug is de naam perfect gekozen. Bosranden is de ideale plek waar ontspanning en avontuur samen komen. Kies voor lange zomeravonden met familie en vrienden in de achtertuin, avontuurlijke of ontspannen ontdekkingstochten in de natuur en de gezellige drukte van de stad.

Klik hier voor een virtuele tour door de Bosranden in grote weergave

Heerlijk wonen

De naam geeft het al weg: u woont hier aan de rand van het bos. Hier wordt dan ook al heerlijk geleefd. En met de start verkoop van 28 prachtige woningen dit voorjaar, variërend van klassieke herenhuizen tot villa's, gaan we verder met de invulling van het laatste deelgebied op Sterrenberg. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan in.

EnergieNotaNul

In Bosranden is het mogelijk om te wonen met EnergieNotaNul. Daarmee kiest u voor een woning die bijna net zoveel energie opwekt als gebruikt, met meer comfort en veel lagere maandlasten. Een woning die in de basis al voorzien is van vloerverwarming, drielaags glas, nog betere isolatie en met de huidige stand der techniek. Onze wooncoach Evert-Jan van de Haar vertelt u graag meer over dit duurzame woonconcept.

Woningselector